Navigation

Bezorging & afhaal

Bezorging

U kunt op vrijdag, zaterdag en zondag van 11:00 tot 17:00 uw bestelling doorgeven. Tijdens de bestelling kunt u doorgeven wat u graag zou willen ontvangen, waar u het zou willen ontvangen en hoe laat u de bestellingen zou willen ontvangen. U kunt ook doorgeven hoe u graag zou willen betalen. Hierna zullen wij zorgen dat de bestelling bij u aan huis bezorgd wordt.

Bezorgen zullen wij doen tussen 16:00 en 17:00 uur. Wij zullen leveren in de regio: Hulst, Absdale, Heikant, Sint Jansteen, Kapellebrug, Clinge, Zandberg, Graauw, Lamswaarde en Terhole. Als uw woonplaats er niet bij staat en u tóch graag zou willen bestellen, dan kunt u telefonisch contact opnemen om aan te vragen om af te halen.

Betaling is mogelijk via de pin aan de deur of contant.

Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om ons telefonisch te contacteren! U kunt ons zes dagen per week bereiken op (0114) 374 963.

Afhalen

Afhalen is elke dag mogelijk van met uitzondering van woensdag. Wij raden aan uw bestelling van te voren door te geven door te bellen naar ons telefoonnummer. Ter plekke iets bestellen om af te halen is ook mogelijk.

☎️ 0114-374963

Hier vindt u het afhaal en bezorg Menu: Menukaart Afhaal en Bezorging

Top
Loading ...