Navigation

Le Menu

Onze menukaart wordt eens in de zoveel tijd vernieuwd. De huidige chef en het keukenteam proberen met het veranderen van de menukaart nieuwe combinaties, verrassende smaken en leuke veranderingen te presenteren aan de gasten van de Bistrot. Eens in de zoveel tijd zult u daarom op de tafel een andere menukaart vinden. Net zoals de inrichting van de Bistrot, verandert ook het format waarop we het menu serveren telkens weer. Jarenlang zijn de menukaarten opgemaakt in de stijl van kranten, magazines of flyers met allerlei leuke weetjes. Nog een leuk detail: alle menukaarten zijn altijd door Carl, en later Robin en Laura, zélf vormgegeven!

— À la carte —

Hier vindt u onze huidige kaart: Menukaart
Hier vindt u onze huidige kinderkaart: Kinderkaart
Hier vindt u onze huidige drankenkaart: Drankenkaart

— Suggesties —

In de periode van vrijdag 10 februari tot en met dinsdag 14 februari is ons Viande de la semaine ofwel het vlees van de week een heerlijke Rib-eye steak met een zelf te kiezen saus voor €27,- en onze Prise du jour ofwel dagvangst trappen we af met drie sliptongen met remouladesaus voor €28,-.

— Valentijnsmenu —

In de week van vrijdag 10 februari tot dinsdag 14 februari hebben wij voor alle tortelduifjes een heerlijk Valentijnsmenu samengesteld! U kunt het menu van vrijdag tot en met dinsdag bestellen tijdens zowel de lunch als het diner. Voor een prijs van €55,- per persoon heeft u een driegangen keuzemenu. Het menu vindt u hier: Valentijnsmenu

— Carnavalskaart en carnavalsmenu —

In de week van vrijdag 17 februari tot dinsdag 21 februari barst het prachtige carnaval weer los in gemeente Hulst! Wij toveren onze Bistrot die week om van Bistrot En Passant naar Bistrot D’Isengrijn, naar het ware wolvenhol. Speciaal voor alle feestvierders hebben wij deze dagen een carnavalskaart en carnavalsmenu. De carnavalskaart en het carnavalsmenu zullen beschikbaar zijn op zondag 19 februari, maandag 20 januari en dinsdag 21 februari. Op vrijdag en zaterdag kunt u nog à la carte terecht. De carnavalskeuzes en het carnavalsmenu vindt u hier: Carnavalsmenu, Carnavalslunch en Carnavalsdiner

Groepen vanaf acht personen

Voor groepen vanaf 8 personen moet gereserveerd worden, want zonder reservering is de kans op een tafel in onze kleinere Bistrot zeer klein. Voor groepen van dit aantal dient de reservatie ten minste twee weken op voorhand te worden doorgegeven. Bent u later dan twee weken en toch graag reserveren? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op!

Groepen genieten bij ons het privilege om altijd op onze bovenverdieping geplaatst te worden. Hier is het uitzicht op de winkelstraat en passanten van Hulst voortreffelijk, maar hier geniet men ook nog eens van de prachtige oude balken van ons dak in combinatie met de authentieke snuisterijen. Wij kunnen vanwege onze indeling geen uitzonderingen maken in het plaatsen van groepen op de bovenverdieping, tenzij echt niet anders mogelijk én overlegd.

Voor groepen van acht tot en met 32 personen is het mogelijk om een standaard menu te vragen. Dit menu wordt natuurlijk op voorhand met u gecommuniceerd. Informeer telefonisch, via de mail of in onze Bistrot voor alle details.

Top
Loading ...