Navigation

Le Menu

Onze menukaart wordt eens in de zoveel tijd vernieuwd. De huidige chef en het keukenteam proberen met het veranderen van de menukaart nieuwe combinaties, verrassende smaken en leuke veranderingen te presenteren aan de gasten van de Bistrot. Eens in de zoveel tijd zult u daarom op de tafel een andere menukaart vinden. Net zoals de inrichting van de Bistrot, verandert ook het format waarop we het menu serveren telkens weer. Jarenlang zijn de menukaarten opgemaakt in de stijl van kranten, magazines of flyers met allerlei leuke weetjes. Nog een leuk detail: alle menukaarten zijn altijd door Carl, en later Robin, zélf vormgegeven!

— Snel naar het menu —

Hier vindt u onze huidige menukaart: Menukaart
Hier vindt u onze huidige drankenkaart: Drankenkaart

— Carnavalskaart —

Van vrijdag 24 februari tot en met dinsdag 1 maart zal in de Bistrot naast de huidige kaart ook de carnavalskaart beschikbaar zijn. Deze is hier te vinden!

Groepen vanaf acht personen

Voor groepen vanaf 8 personen moet gereserveerd worden, want zonder reservering is de kans op een tafel in onze kleinere Bistrot zeer klein. Voor groepen van dit aantal dient de reservatie ten minste twee weken op voorhand te worden doorgegeven. Bent u later dan twee weken en toch graag reserveren? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op!

Groepen genieten bij ons het privilege om altijd op onze bovenverdieping geplaatst te worden. Hier is het uitzicht op de winkelstraat en passanten van Hulst voortreffelijk, maar hier geniet men ook nog eens van de prachtige oude balken van ons dak in combinatie met de authentieke snuisterijen. Wij maken geen uitzonderingen in het plaatsen van groepen op de bovenverdieping.

Voor groepen van acht tot en met 32 personen is het mogelijk om een standaard menu te vragen. Dit menu wordt natuurlijk op voorhand met u gecommuniceerd. Het menu kost normaliter €35,- pp exclusief drank. Informeer telefonisch of in onze Bistrot voor alle details.

Top
Loading ...