Navigation

Le Menu

Onze menukaart wordt eens in de zoveel tijd vernieuwd. De huidige chef en het keukenteam proberen met het veranderen van de menukaart nieuwe combinaties, verrassende smaken en leuke veranderingen te presenteren aan de gasten van de Bistrot. Eens in de zoveel tijd zult u daarom op de tafel een andere menukaart vinden. Net zoals de inrichting van de Bistrot, verandert ook het format waarop we het menu serveren telkens weer. Jarenlang zijn de menukaarten opgemaakt in de stijl van kranten, magazines of flyers met allerlei leuke weetjes. Nog een leuk detail: alle menukaarten zijn altijd door Carl, en later Robin en Laura, zélf vormgegeven!

— À la carte —

Hier vindt u onze huidige kaart: Menukaart
Hier vindt u onze huidige kinderkaart: Kinderkaart
Hier vindt u onze huidige drankenkaart: Drankenkaart

— Suggesties —

In de periode van vrijdag 27 oktober tot en met woensdag 1 november is ons Viande de la semaine ofwel het vlees van de week een heerlijke Hazenbout met een toffee van pompoen, herfstgroenten en een wildsaus voor €32,50 en onze Prise du jour ofwel dagvangst trappen we af met Koolvishaas met een sabayon van schaaldieren voor €30,-.

— Wildmenu —

Vanaf zondag 15 oktober geniet u bij ons van een heerlijk Wildmenu! Ook diverse wildsuggesties zullen passeren. U kunt het menu van vrijdag tot en met dinsdag bestellen tijdens zowel de lunch als het diner. Het menu wordt gepubliceerd zodra beschikbaar.

— Nacht van de Nacht & Halloween Menu —

Op zaterdag 28, zondag 29, maandag 30 en dinsdag 31 oktober kunt u bij ons genieten van een exclusief Menu van onze Chef. Deze dagen vieren wij namelijk de Nacht van de Nacht en Halloween. Tijdens deze dagen schenken wij extra aandacht aan de lichtvervuiling en draaien wij daarom onze lichtknoppen terug. U dineert tijdens deze dagen natuurlijk niet geheel in het donker, maar wel bij sfeervol kaarslicht en een Menu waar de tafel van oplicht. Het menu kunt u hier vinden: Nacht van de Nacht & Halloween Menu
Voor meer informatie over het initiatief Nacht van de Nacht kunt u kijken op: Nacht van de Nacht of Inulst Evenementen Nacht van de Nacht 2023.

Groepen vanaf acht personen

Voor groepen vanaf 8 personen moet gereserveerd worden, want zonder reservering is de kans op een tafel in onze kleinere Bistrot zeer klein. Voor groepen van dit aantal dient de reservatie ten minste twee weken op voorhand te worden doorgegeven. Bent u later dan twee weken en toch graag reserveren? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op!

Groepen genieten bij ons het privilege om altijd op onze bovenverdieping geplaatst te worden. Hier is het uitzicht op de winkelstraat en passanten van Hulst voortreffelijk, maar hier geniet men ook nog eens van de prachtige oude balken van ons dak in combinatie met de authentieke snuisterijen. Wij kunnen vanwege onze indeling geen uitzonderingen maken in het plaatsen van groepen op de bovenverdieping, tenzij echt niet anders mogelijk én overlegd.

Voor groepen van acht tot en met 32 personen is het mogelijk om een standaard menu te vragen. Dit menu wordt natuurlijk op voorhand met u gecommuniceerd. Informeer telefonisch, via de mail of in onze Bistrot voor alle details.

Top
Loading ...