Navigation

Menukaart

— Snel naar het menu —

Hier vindt u het: Aangepaste lunchmenu
Hier vindt u het: Aangepaste gehele menu

— Aangepaste regeling afhalen & bezorgen —

Zoals de meesten van ons zullen weten, zijn de maatregelen van de Nederlandse overheid tot nu toe verlengd tot 20 mei. Er is geen zekerheid of de horeca na 20 mei daadwerkelijk al terug zal mogen openen in de originele vorm. Hierdoor vonden ook wíj́ het tijd om onze gasten de mogelijkheid te geven om een heerlijke maaltijd te bestellen en af te halen of te laten bezorgen. Vanaf nu kunt u dan ook thuis genieten van de Bistrot En Passant-beleving!

U kunt vijf dagen per week genieten van de Bistrot En Passant kaart. Wij hebben onze originele kaart opgesplitst in één kaart voor de lunch en één kaart waar u alle andere gerechten en het diner op kunt vinden. Deze kaarten vindt u onder het kopje “Lunch” en het kopje “Diner”. De lunchkaart draaien wij echter alleen op bepaalde dagen, wat u ook onder het kopje “Lunch” vindt. Uit deze kaarten kunt u een selectie maken om deze dan aan ons door te geven. Wij zorgen er vervolgens voor, dat u thuis kunt genieten zoals u dat normaal in onze Bistrot zou doen! 

U kunt iedere dag van 11:00 tot 20:00 uw bestelling doorgeven, met uitzondering van dinsdag en woensdag. Dinsdag en woensdag blijven onze sluitingsdagen. Tijdens de bestelling kunt u doorgeven wat u graag zou willen ontvangen, waar u het zou willen ontvangen en hoe laat u de bestellingen zou willen ontvangen. U kunt ook doorgeven hoe u graag zou willen betalen. Hierna zullen wij zorgen dat de bestelling bij u aan huis bezorgd wordt of dat u deze bij ons kan ophalen. 

Bezorgen zullen wij doen tussen 17:00 en 20:00 uur in de avonden. Wij zullen leveren in de regio: Hulst, Absdale, Heikant, Sint Jansteen, Kapellebrug, Clinge, Zandberg, Graauw en Terhole. Als uw woonplaats er niet bij staat en u tóch graag zou willen bestellen, dan kunt u telefonisch contact opnemen om aan te vragen om af te halen.

Natuurlijk zullen wij tijdens dit gehele proces de regels van het RIVM zo nauwkeurig mogelijk opvolgen. Om zoveel mogelijk contact te vermijden, vragen we u om mobiel of contactloos te betalen. U kunt aan huis pinnen of betalen via een mobiel betaalverzoek.

Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om ons telefonisch te contacteren! U kunt ons zes dagen per week bereiken op ☎️ (0114) 374 963 en 06 20298062 

— Lunch —

U kunt vijf dagen per week genieten van twee kleine versies van de Bistrot En Passant kaart. Wij hebben onze originele kaart opgesplitst in één kaart voor de lunch en één kaart waar u alle andere gerechten en het diner op kunt vinden. De lunchkaart vindt u onderaan deze tekst.

De lunchkaart is geldig op zaterdag, zondag en maandag. Op deze dagen bereiden wij voor u van 11:00 tot 15:00 de gerechten die op de onderstaande kaart staan. U kunt kiezen welke gerechten u wil en hoe laat u ze graag wil komen ophalen. Vanwege onze bezetting in de middag is het helaas niet mogelijk om de lunchgerechten thuis te laten bezorgen. Als u graag van de lunchkaart wil bestellen, zult u uw bestelling bij ons in het restaurant kunnen ophalen.

Om de regels van de Nederlandse Rijksoverheid, het RIVM en de gemeente Hulst zo goed mogelijk op te volgen, doen wij natuurlijk ons uiterste best om alles zo hygiënisch mogelijk te bereiden, in te pakken en aan u te overhandigen. Wij vragen u als gast daarom wel om een klein beetje hulp! Als u bij ons een bestelling komt ophalen, vragen we u om de afstand opgelegd vanuit de overheid zo goed mogelijk na te leven en zoveel mogelijk fysiek contact te vermijden. Om deze reden vragen wij u ook om op dit moment zoveel mogelijk met de pin te betalen waar mogelijk. Echter snappen wij dat u misschien graag contact betaalt, dus wij nemen dit legitieme betaalmiddel wel aan.

Hier vindt u de: Aangepaste lunchkaart

— Deze menukaarten komen voor nu te vervallen —

Vanwege de sluiting van de horeca in Nederland is onze Bistrot voor nu gesloten. De onderstaande kaarten komen dan ook te vervallen tot de wederopening van de horeca. U kunt ze echter nog steeds bekijken. Klik op de link om de menukaart te openen.

En Passant menukaart 01-19

En Passant drankenkaart 03-19

Top
Loading ...