Navigation

Menukaart

— Aangepast menu & bezorging —

Zoals de meesten van ons zullen weten, zijn de maatregelen van de Nederlandse overheid tot nu toe verlengd tot 28 april. Er is geen zekerheid of de horeca na 28 april daadwerkelijk al terug zal mogen openen. Hierdoor vonden ook wíj́ het tijd om aan huis te bezorgen voor onze gasten. Vanaf aanstaande donderdag kunt u dan ook thuis genieten van de Bistrot En Passant-beleving!

Om een zo goed mogelijke beleving voor u te creëren, zullen wij uw bestelling bij u aan huis komen leveren. U kunt zes dagen per week genieten van een kleine versie van de Bistrot En Passant kaart. Deze kaart vindt u onderaan de pagina. Uit deze kaart kunt u een selectie maken om deze dan aan ons door te geven. Wij zorgen er vervolgens voor, dat u thuis kunt genieten zoals u dat normaal in onze Bistrot zou doen!

U kunt iedere dag van 15:00 tot 21:00 uw bestelling doorgeven, met uitzondering van woensdag. Tijdens de bestelling kunt u doorgeven wat u graag zou willen ontvangen, waar u het zou willen ontvangen en hoe laat u de bestellingen zou willen ontvangen. U kunt ook doorgeven hoe u graag zou willen betalen. Hierna zullen wij zorgen dat de bestelling bij u aan huis bezorgd wordt. 

Bezorgen zullen wij doen tussen 17:00 en 21:00 uur in de avonden. Wij zullen leveren in de regio: Hulst, Absdale, Heikant, Sint Jansteen, Kapellebrug, Clinge, Zandberg, Graauw en Terhole. Als uw woonplaats er niet bij staat en u tóch graag zou willen bestellen, dan kunt u telefonisch contact opnemen om aan te vragen om af te halen.

Natuurlijk zullen wij tijdens dit gehele proces de regels van het RIVM zo nauwkeurig mogelijk opvolgen. Om zoveel mogelijk contact te vermijden, vragen we u om mobiel of contactloos te betalen. U kunt aan huis pinnen of betalen via een mobiel betaalverzoek.

Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om ons telefonisch te contacteren! U kunt ons zes dagen per week bereiken op ☎️ (0114) 374 963 en 06 20298062 

Aangepast menu

— Deze menukaarten komen voor nu te vervallen —

Vanwege de sluiting van de horeca in Nederland is onze Bistrot voor nu gesloten. De onderstaande kaarten komen dan ook te vervallen tot de wederopening van de horeca. U kunt ze echter nog steeds bekijken. Klik op de link om de menukaart te openen.

En Passant menukaart 01-19

En Passant drankenkaart 03-19

Top
Loading ...