Navigation

Keuken

Over de Franse keuken

Al vanaf het begin af aan staat Bistrot En Passant helemaal in het teken van de originele Franse bistrot. Deze lijn wordt natuurlijk ook doorgetrokken in de keuken van de Bistrot. Zo serveren wij alleen dagverse producten die wij zo mogelijk ook nog aanpassen naar het seizoen. Verder zorgen we ervoor dat de gerechten bereid worden in Franse stijl met mediterraanse invloeden.

Carl de Wolf over de keuken: “We bereiden alle gerechten zelf, met zo min mogelijk toevoegingen. Zelfs de mayonaise en de chocolade! De pure smaak van verse producten kun je als chef-kok nooit overtreffen. Je kunt ze alleen met elkaar in harmonie brengen. En dat doen we bij Bistrot En Passant zo zorgvuldig mogelijk.”

Openingstijden keuken

Maandag: 11:00 tot 20:00 uur
Dinsdag gesloten.
Woensdag gesloten.
Donderdag: 17:00 tot 20:00 uur
Vrijdag: 17:00 tot 20:00 uur
Zaterdag: 11:00 tot 20:00 uur
Zondag: 11:00 tot 20:00 uur

Let op: Op zaterdagen, zondagen en maandagen serveren wij tussen 11:00 en 15:00 lunch. Onze lunchkaart vindt u op de pagina “Menukaart” onder het kopje “Lunch”.

Top
Loading ...