Navigation

La Cuisine

Over de Franse keuken

Al vanaf het begin af aan staat Bistrot En Passant helemaal in het teken van de originele Franse bistrot. Deze lijn wordt natuurlijk ook doorgetrokken in de keuken van de Bistrot. Zo serveren wij alleen dagverse producten die wij zo mogelijk ook nog aanpassen naar het seizoen. Verder zorgen we ervoor dat de gerechten bereid worden in Franse stijl met mediterraanse invloeden.

Carl de Wolf over hoe hij ooit in de keuken is begonnen: “We bereiden alle gerechten zelf, met zo min mogelijk toevoegingen. Zelfs de mayonaise en de chocolade! De pure smaak van verse producten kun je als chef-kok nooit overtreffen. Je kunt ze alleen met elkaar in harmonie brengen. En dat doen we bij Bistrot En Passant zo zorgvuldig mogelijk.”

Frisse twist

Sinds een geruime tijd staat de keuken onder leiding van de jonge eigenaar van Bistrot En Passant: Robin de Wolf. Hij vindt het een uitdaging om de zaken net iets anders aan te pakken dan men zou verwachten. Dit resulteert in een mix van het terugbrengen vers bereide klassiekers, zoals onze bouillabaisse, naar het uitproberen van creatieve smaakbommetjes met wisselende suggesties, zoals de Surf&Turf met een zachte saus van cajun voor beide. Week na week brengt hij samen met het vaste keukenteam alle smaken samen tot een mooi gerecht, waaronder enkele voorbeelden in de onderstaande galerij.

Top
Loading ...